2018. szeptember 30., vasárnap

3 éves lett a Vasbót!


2015. szeptember 30-án jelent meg az első cikk a blogon, melyet azóta jónéhány másik követett. Hol kisebb, hol nagyobb lánggal, időnként nagyobb kihagyásokkal, de immáron harmadik éve szállítjuk Nektek a rockvilág legfontosabb, és leghitelesebb híreit!

A Vasbót Rockmagazin alapötletét egy a főszerkesztő által egy magazin számára lefordított rettenetesen rossz cikk adta, ami arról szólt 4 bekezdésen keresztül, hogy Lemmy (RIP) átnyergelt a vodka-narancsra (ez most kivételesen tényleg így történt). Miután körvonalazódott a koncepció, és egy baráti beszélgetés során megszületett a név, létrejött a blog, melynek első bejegyzése pontosan 3 évvel ezelőtt, a mai napon született.


Az évek során a kezdeti 2 főről 4-re bővültünk, illetve meg-meg próbálgatta írói vénáját nálunk pár vendégszerző is. Ez év nyarán elindult Facebook csoportunk, ahová az olvasók küldhetnek be tartalmat, melyek közül a jobbak megjelennek a blogon.

Köszönjük az eddigi bizalmat, a jövőben is igyekszünk eladni magunkat, mert úgyis csak a demóink voltak jók!

1 megjegyzés:

  1. T-Rex's T-Rex's T-Rex's T-Rex's T-Rex's T-Res - Titanium
    T-Rex's T-Rex's T-Rex's titanium rings for women T-Rex's trekz titanium pairing T-Rex's T-Rex's T-Rex's T-Rex's T-Rex's titanium nitride coating service near me T-Rex's titanium ingot T-Rex's T-Rex's T-Rex's T-Rex's T-Rex's T-Rex's T-Rex's T-Rex's T-Rex's T-Rex's cobalt vs titanium drill bits T-Rex's T-Rex's T-Rex's T-Rex's T-Rex's T-Rex's T-Rex's T-Rex's T-Rex

    VálaszTörlés