2016. február 4., csütörtök

Mulatós lemezen dolgozik a Korn


Noha a 2011-es, dubstep előadók vendégszereplésével készült Path Of Totality lemezük eléggé megosztotta a rajongókat, mindez nem vette el a Korn kedvét a kísérletezéstől.

A zenekar idén megjelenő albumán hazai mulatós-sztárok fognak közreműködni, így alkotva ezzel egy merőben új, és többek számára nehezen megemészthető új műfajt, ahogyan azt megtudhattuk egy pornóoldalon talált reklámból. Az albumon többek között Postás Józsi, Bunyós Pityu, Kis Grófo, valamint a 3+2 Együttes is közreműködik, szakértelmével téve teljesebbé a Korn hangzását, illetve a Fásy Mulatóban lesz majd a lemezbemutató koncert.



"Mi világ életünkben mulatóst nyomtunk, bárki bármit is mond. A mi dalainkban volt először gagyi Casio szinti és váltóbasszus, szóval semmiféle felháborodást nem tudunk emiatt komolyan venni", nyilatkozta lapunknak Jonathan Davis, a Korn énekese.

"A Devla rágja meg a puculódat testvérem, rajság sukárság lesz az új Korn lemez, mi mán nagyon kameljuk, haljak meg", válaszolta kérdésünkre Kis Grófo, bármit is jelentsen ez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése