2016. március 17., csütörtök

Karanténba zárnák a Cadaverest a fertőző feloszlás miatt


Az utóbbi időben a hazai underground több jeles képviselője is szögre akasztotta a mikrofont, emiatt az ÁNTSZ figyelmeztetést adott ki, tudta meg kollégánk a kollégájának az anyjának a barátnőjének a kutyájától.

"Azt hiszem nyugodtan beszélhetünk járványról", felelte kérdésünkre dr. Korompay Tihamér. "Először a Subscribe, majd a Leander Rising, nemrég pedig a Blind Myself. Erős a gyanúnk, hogy az általunk diszbenditisznek nevezett kór cseppfertőzés útján terjed. Ebből kifolyólag szeretnénk a fontosabb hazai bandákat elzárni, mivel a fertőzés továbbterjedés komoly katasztrófával fenyegeti a magyar undergroundot."



A karantén bevezetése esetén több zenekar, így például a Cadaveres is orvosi felügyelet alá kerülne. Ennek kapcsán kérdeztük a zenekar énekesét, Bölcsföldi Zoltánt.

"Bizonyára nagyon nehéz lesz a rajongóinknak nélkülözni minket, de tudod a miénk egy veszélyes szakma. Bármikor sodorhat a sors egy olyan helyre, ahol 500 forint felett mérik a csapolt sört, vagy éppen veszedelmes moldáv kosaraslányok hordái támadnak meg. Mindazonáltal fontosnak érezzük, hogy elejét vegyük a járványnak, ezért például vegyvédelmi ruhákat fogunk osztogatni a koncertjeinken."

Egyelőre nem tudni, hogy meddig marad érvényben a készültség, mindenesetre Tóth Gergőt többen is látták köhögni egy Ossian koncerten.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése