2016. május 7., szombat

Könnygázzal oszlatták a Hammer kommentelőit


Elfajultak a tegnapi nap folyamán a dolgok, miután a Hammerworld magazin közzétette Facebook oldalán az Európa Kiadó Projekt "Védd meg a határt!" című új videóját. Az elszabadult indulatokat végül rohamrendőröknek kellett megfékezni, tudtuk a szerkesztőségünk melletti lángosostól.

"Döbbenten állunk a történtek előtt. Felfoghatatlan, hogy a mai világban képesek valaki anyukáját becstelen szavakkal illetni", tudtuk meg egy név nélkül nyilatkozó Hammer munkatárstól. A balhé apropóját az adta, hogy a Rockbook rockmagazin egyik munkatársa "A jó kurva anyjukat... :D" kommenttel illette a Hammer által posztolt dalt.



Miután ezt a Hammerworld megosztotta a Facebook oldalán, az indulatok elszabadultak. Hogy gátat szabjanak az indulatoknak, az internetre vezényeltek egy csomó rohamrendőrt, akik gumibotokkal és könnygázzal oszlatták fel a dühös netezőket. A dalt jelenleg egy kordonnal, és több vízágyúval biztosítják.

"Egyértelmű, hogy itt kizárólag cionzsidó háttérhatalmi gyíkemberek uszításáról beszélhetünk, akik nem mellesleg egytől egyig liberálisok", nyilatkozta lapunknak az egyik, a zenekart védő kommentelő.

1 megjegyzés:

  1. A dal azóta nem kommentelhető a youtubeon. Egy művésznek pedig bírnia kellene a kritikát.

    VálaszTörlés