2016. július 21., csütörtök

Kínából importál cover zenekarokat az állam


A hazai könnyűzenei életet, valamint a nagy nyugati headlinerek égető hiányát orvosolná a magyar és a kínai kormány közt köttetett megállapodás, melynek keretén belül cover zenekarokat importálna hazánk, tudtuk meg egy kínai cipőárústól.

"Mivel nagy valószínűséggel a Megadeth többet nem jön hazánkba, így kínai bevándorlókkal váltanánk ki őket. A nyelvet még kicsit törik, de már egész jól tolják a 'Symphony Of Destruction'-t, illetve Cseng még hasonlít is kicsit Mustaine-re", nyilatkozta lapunknak a kormányszóvivő.

A program keretében több ezer zenészt telepítenének le hazánkban, akik aztán gyorstalpaló tanfolyamokon sajátítanák el a hangszerek használatát.

"Ez tarthatatlan", mesélte Lukács Laci, a Tankcsapda frontembere. "Egyre kevesebb helyre hívnak minket fellépni, mert a kínaiakból álló Tankcsapda tribute napi egy dollárért zenél 12 óra hosszán keresztül. Ezzel képtelenek vagyunk versenyezni."

Értesüléseink szerint több zenekar is rosszallását fejezte ki a kormány döntése miatt, azonban azóta őket is kínaiakra cserélték.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése