2016. november 11., péntek

Bruce Dickinsonnal akarták eladni a Pilóta kekszet


Perrel fenyegeti Bruce Dickinson a Győri Keksz Kft-t, mivel a legutóbbi hazai koncertjük előtt, egy vegyesboltban azzal szembesült, hogy az ő arcképével forgalmazzák a Pilóta kekszet, tudta meg lapunk a bolt egyik alkalmazottjától.

"Olyan jószívű fiúcska, ez a Bruce", mesélte Szabó Juliska, a bolt egyik alkalmazottja. "Aznap őt akartam megkérni, hogy hozzon már valami szíverősítőt a polcról, ne csak itt danolásszon. Erre jön vissza nagy dérrel dúrral, kezében egy csomag Pilóta keksszel, persze a pia sehol... és még azt is hozzátette, hogy 'fákju'. Tudom ám mit jelent! Én is jártam iskolába!"

"Megyek a boltba és ott látom magam mindenhol a polcon. Mondom, mi a fene? Ezek belőlem akarnak meggazdagodni?", mondta Bruce Dickinson felháborodottan kollégánknak.

Értesüléseink szerint a zenekar perrel fenyegeti a Pilóta Keksz gyártóját, ugyanakkor a cégtől azt is megtudtuk, hogy komoly ajánlatokat tettek a zenekarnak azért cserébe, hogy a zenekari repülőgépre Eddie helyett egy csokis töltött keksz legyen felfestve.



Lapzártánkig nem kaptunk új híreket az üggyel kapcsolatban  viszont egy fantasztikus hírt kapott szárnyra Székesfehérvárott: a Maiden újraforgatja a "Flight of Icarus" című daluk klipjét a legendás autóbuszgyárban.

Vendégszerzőnk, Betonbél tollából

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése