2017. július 6., csütörtök

Orosz, arab, kecsua és szamojéd nyelven is alkot ezentúl a Kárpátia


Nem sokkal angol nyelvű testvérzenekarának, az Europicának világsztár énekeseket felvonultató első lemeze után közölte a Kárpátia zenekar, hogy az angol mellett a jövőben más nyelveken is szeretnének alkotni, például orosz, lengyel, arab, kecsua, busman, szamojéd, tibeti, japán illetve óegyházi szláv nyelveken is, tudta meg magazinunk.

"Nagyon fontosnak érezzük, hogy eljuttassuk a patriotizmus üzenetét a világ minden szegletébe, legyen az a szibériai hómező vagy a szíriai menekülttábor", tudta meg lapunk Petrás Jánostól.



Az angol után elsőnek az orosz nyelvű lemez jön, melyet a zenekar Rosszija névre keresztelt testvér-csapata jegyez majd, és többek között Vladimir Putin is vendégszerepel rajta.

"Mi nagyon várjuk már a japán verziót, ami megismerteti majd minden európaival a bushido hagyományát" , felelte megkeresésünkre a japán konzulátus egyik munkatársa.

2 megjegyzés:

  1. Ez már annyira szánalmas, hogy hihetetlen... Lehet, nekem nincs humorom,de ez aljas volt... Egyik az, hogy Jani a büdös életben nem ejtene ki ilyent a száján, a másik pedig az, hogy ez egy valós probléma, amire igenis vállalta egy zenekar, hogy felhívja a figyelmet... Kérdem én, hogy amíg Ti köpködtök, és húzzátok az orrotokat, belegondoltatok-e, hogy ebben mekkora munka és lehetőség van? Nem hiszem.

    VálaszTörlés