2018. augusztus 10., péntek

Alcohol rajongó törzset találtak Amazóniában


Brit tudósok új törzset fedeztek fel az Amazonas menti őserdőkben, melynek tagjai pozitív kommenteket írnak az Alcohol zenekar videóihoz, tudta meg lapunk egy piranhától.

"Igen fontos felfedezést tettünk, hiszen így végre választ kaphattunk arra a sokakat foglalkoztató kérdésre, hogy egyáltalán kik hallgatnak Alcoholt", nyilatkozta lapunknak Sir Ossian Fergusson, a tudós, ki megtalálta a törzset. "Egyelőre annyit tudunk, hogy házak helyett kocsmákban laknak, valamint a halászat és a vadászat mellett tört magyarságú kommenteket hagynak a zenekar videói és posztjai alatt. A kereket még nem ismerik, de a Facebookot már egész jól elb*szogatják a köpőcsöveikkel", folytatta Fergusson.



Egyelőre óvatosan próbálják felvenni a kapcsolatot a bennszülöttekkel a tudósok, többek között 10 évvel ezelőtti Hammerworld magazinokat hagytak nekik a dzsungelben, valamint egy Tankcsapda válogatást is.

"Hát b*zmeg, ha ezt hamarabb tudom, akkor veszek magamnak egy afrikai falut", felelte a hír hallatán a Cool Head Clan énekese, Molics Zsolt munkatársunknak.

2 megjegyzés:

  1. Mennyit kell szívni (és mit), hogy ezt valaki viccesnek találja?

    VálaszTörlés
  2. szerintem haláli, jót szórakoztam rajta, zéró anyaghasználattal

    VálaszTörlés