2018. augusztus 22., szerda

Helyzetjelentés - Fent vagyunk már Instán és Twitteren is!


Lassan harmadik évét tapossa a Vasbót Rockmagazin, úgyhogy itt az ideje, hogy engedjünk mi is az idők szavának, és két további platformon is megtaláltok minket ezután.

A blog is megújult picit, ami már abból is látszik, hogy soha ezelőtt nem volt ilyen bejegyzésünk, talán csak az indulásnál. Szóval... Bekerültek a fontosabb kategóriák fülei, új rovatokat tervezünk indítani, valamint tervben van az oldal ráncba szedése, és még ennél is messzebb egy kézzel fogható, nyomtatott Vasbót Magazin is, amiből az is lehet, hogy soha nem lesz semmi.

Kicsit közösségibb jelleget öltöttünk. Nemrégiben elindult Facebook csoportunk is, Vasbót Szerkesztőség néven, ahová várjuk a saját gyártású tartalmat Tőletek. Ezen felül regisztráltuk magunkat Twitterre és az Instagramra. Előbbin leginkább rövidhíreket fogunk közölni, utóbbin pedig leginkább mémeket, lemezborítókat, és hasonló dolgokat. Van saját Coub oldalunk is, még ha eléggé elhanyagolt is, de azért mi szeretjük. Ki tudja, lehet a jövőben lesz rockerek.hu-s profilunk is...

Dióhéjban ennyi lenne. Reméljük, hogy nektek is bejönnek az újítások, illetve, hogy mi is tudunk megfelelő tartalommal szolgálni, valamint a jövőben képesek leszünk növekedni is.

Üdv: Acélmáj és a Szerkesztőség

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése